محل تبلیغات شما
علت سوزش و اشک ریزش چشم ها هنگام خرد کردن پیاز به علت وجود آنزیم آلیناز و آمینو اسید سولفوکساید موجود در سلول های پیاز می باشد. آمینو اسید سولفوکساید توسط آنزیم های پیاز به سولفینیک اسید تبدیل می شود، که بسیار ناپایدار بوده و فورا به گاز فرار گوگرد دی اکسید تبدیل می گردد. هنگامی که این گاز با آب درون چشم(اشک) H2O ترکیب می گردد تولید اسید سولفوریک ملایمی 2SO4 Hرا می کند که باعث سوزش و اشک ریزش می شود.

کربت چگونه آتش می پیرد؟

چرا وقتی پیاز پوست میکنیم از چشمان اشک می آید؟

ماری کوری نخستین زن برنده دو جایزه نوبل.

اسید ,اشک ,پیاز ,آمینو ,های ,سوزش ,پیاز به ,تبدیل می ,اسید سولفوکساید ,آمینو اسید ,می گردد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها